TA: Kingdoms Community Forum
 
HomePortalCalendarGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Crash\Bug reports

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Tasuh



Posts : 2
Reputation : 0
Join date : 2013-08-02

PostSubject: Re: Crash\Bug reports   Mon Apr 21, 2014 6:39 am

Necrohands wrote:
I'm not entirely sure how helpful my error reporting will be, but i'm using 5.0 on Win 7 Home 32-Bit and the game has been quite unstable.

Ive had crashes with saving, crashes loading maps, characters disappearing and a few others.

I'll keep note of whatever issues I run into. What information do you need?

My game crashes but I have Vista  Rolling Eyes lol

You might try Right Clicking your Icon for TAK or TAK switcher which ever one your using or both then go to Properties then click Advanced then check the box that says Run as Administrator then click OK Click Apply then Ok.

See if this helps you If you still have problems

Right Click your TAK or TAK Switcher then Properties at the top of the window there should be tabs one of them should say Compatibility then click the Run in Compatibility Mode It will then allow you to pick a mode pick one most people use the Windows XP service Pack 2 Then click Apply Then OK.

If nothing is changing in the game you might go back in and try a different Compatibility Mode

Also you might want to make sure your Drivers are update especially your Video driver Hope this helps
Back to top Go down
View user profile
Theknower



Posts : 10
Reputation : 3
Join date : 2014-04-20

PostSubject: Re: Crash\Bug reports   Tue Apr 22, 2014 9:46 pm

Hello friends.
I didn't know if this is related with this topic. But this is an bug , an issue about the new era mod i think.... So let's go.

I've actually seen that all the crashes coming from the 3do models.... Because, everytime i try to use Azurians v2, or the updated illohir that i've picked from vaerun posts with the tak switcher the game didn't run and appears a problem speaking about 3do files, annnd when i've tried to play with Ethia v2, the game runs, but when i've tried to launch the skirmish session the game crashes and appeared a problem speaking about 3do files too. So, i don't know if the mod was created with the intension to be compatible with 3th party races but, if it was, there is a compatibility issue in the 5.0 version of the mod. Thank you all for the attention. God Bless you all.
Back to top Go down
View user profile
Vhaerun

avatar

Posts : 110
Reputation : 12
Join date : 2014-01-12
Age : 37
Location : VA, USA

PostSubject: Re: Crash\Bug reports   Fri Apr 25, 2014 7:42 pm

Hi,

Sorry, had to make a new account.

3do files missing are just that, you are missing some required 3do files. Could be a missing hpi file that goes with my race/mods such as the MustHave.hpi file which contains all the necessary files.

DL this. It is quite large at 22 megs because of improved sound files. Follow the Readme text. However, I have not tried Sage's way with the *.key taken out, but have made the races compatible by adding the sidedate files in the hpi.


IllEthAzMod

Any problems email me at vaerun@cox.net.

Vaerun

_________________
" Just a man,
With a man's courage,
You know it.
He's nothing but a man
And he can never fail.
No one but the pure at heart
May find the Golden Grail
...Oh..Oh........Oh..Oh.... "

-- Guess this quote!

-- Vaerun
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Crash\Bug reports   

Back to top Go down
 
Crash\Bug reports
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Game crash
» Pictures in the battle reports ?
» 2 Battle Reports, 1 Thread
» Giorgio Bartocci crash....Safety belt failure
» Crash Teams

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
TA: Kingdoms Community Forum :: MODS & 3RD PARTY :: The NewEra Expansion Project :: Bugs and Balance Issues-
Jump to: